Familie-zaken.nl maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Ook maakt deze site gebruik van Google Analytics en AddThis. Lees hier meer over cookies.

home » studiedag/cursus

interesse in een studiedag of lezing?

klik hier voor de agenda!

op zoek naar een publicatie?

klik hier!

meer informatie?

klik hier!

Naast mijn werk als docent Mediation aan de HBO Rechtenopleiding, geef ik regelmatig cursussen, trainingen, lezingen en workshops op het gebied van mediation, over de dynamiek van samengestelde gezinnen, communiceren met kinderen in scheiding, stiefouderschap en andere onderwerpen op dit gebied.

Het publiek varieert van juristen, notarissen, advocaten en collega-mediators tot dominees, pastoraal werkenden, leerkrachten en ouders op scholen.

Mijn lezingen en cursussen zijn ontspannen, persoonlijk, sterk praktijk- en doelgroepgericht, en worden gelardeerd met vele voorbeelden uit de praktijk. Er is veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en (praktijk)ervaring te delen en uit te dragen, verbinding te maken met de kennis en ervaring die mensen al hebben én hen naar huis te laten gaan met het gevoel dat zij weten "wat er speelt" en waar ze op moeten letten, met tips om bepaalde situaties concreet aan te pakken en met de nodige adressen voor het inroepen van meer kennis, hulp en advies.

Ook publiceer ik regelmatig over onderwerpen uit mijn vakgebied.

Ik deel graag mijn kennis met andere professionals, met "de doelgroep" en met geïnteresseerden, op welke wijze dan ook. Benadert u mij gerust voor meer informatie, want ik doe het graag!

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer